Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο καιρός δεν μας κάνει το χατήρι να σοβαρευτεί  ...Όμως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα !! Προχθές δημοσιεύτηκε ένα άρθρο με τα σοφά λόγια του κ.Ζιακόπουλου ! Ο Οκτώβρης λοιπόν μπορεί να συμπεριλαμβάνει και τις 4 εποχές ! Το Φθινόπωρο,που το ζήσαμε στις αρχές του μήνα ,την Άνοιξη που την ζούμε αυτές τις ημέρες,το Καλοκαίρι που θα το ζήσουμε κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη και τον Χειμώνα που αν τελικά δεν μας τιμήσει από την Κυριακή (οι απόψεις των καιρικών μοντέλων διίστανται) μάλλον θα μας κλείσει το μάτι κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!
Αυτά με τα καιρικά !


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι την Τρίτη θα παραγγείλουμε τον πρώτο μας σταθμό ως ομάδα !!!!
Ο μετεωρολογικός αυτός σταθμός,θα τοποθετηθεί στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου!!! Συγχρόνως την ίδια ημέρα θα γίνει η παραγγελία και για άλλους δύο σταθμούς,οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Μεσοχωριό και Κριτσά!!! Οι σταθμοί αυτοί μαζί με τον σταθμό που τοποθετήθηκε πρόσφατα στην πόλη του Ηρακλείου,θα ανήκουν στο δικό μας δίκτυο (MeteoKρήτες) και πολύ σύντομα θα μπορείτε να τους βρείτε στο δικό μας site !!
Ευχαριστούμε και τα 15 μέλη που ανταποκρίθηκαν και έδωσαν από το υστέρημα τους χρήματα για την επίτευξη αυτού του στόχου!!!!!Βέβαια θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους δεν συμμετέχουν,αλλά δήλωσαν τη συμπαράστασή τους ,σ'αυτή την προσπάθεια!
Όταν πριν τρία χρόνια 2-3 άνθρωποι είχαν την ιδέα της δημιουργίας αυτής της ομάδας, κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε ,κοντεύοντας πλέον τα 2.000 μέλη να παίζουμε καθοριστικό ρόλο στην ενημέρωση πρωτίστως για τα καιρικά δρώμενα στο νησί !!!! Κανείς δεν περίμενε ότι αυτοί οι 2-3 άνθρωποι ,θα γινόταν μια μεγάλη παρέα φίλων απ' όλο το νησί!!! Κανείς δεν περίμενε ότι το μεράκι και το πάθος μας για τον καιρό και την φύση ,θα  οδηγούσε,έστω και στο λιθαράκι της προσφοράς!
Έχει πάρει τ' αυτί μου ότι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματίες ...
Ερασιτέχνες ήμασταν,είμαστε και θα είμαστε ....Στην ομάδα μας είναι επαγγελματίες μετεωρολόγοι και άνθρωποι που σπουδάζουν πάνω στο αντικείμενο ....Τους σεβόμαστε,τους αφουγκραζόμαστε και είμαστε καθημερινά στη διάθεση τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου