Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Από τη Δευτέρα ο καιρός θα ξανά χαλάσει

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μετά το αρκετά δροσερό ,ως και ψυχρό τελευταίο τριήμερο με κάποιες τοπικές ψιχάλες -μπόρες στα βόρεια κυρίως ορεινά προσήνεμα στο βόρειο ρεύμα διαμερίσματα του νησιού την Πέμπτη,πάμε σε άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων κυρίως την Κυριακή! Παρ' όλα αυτά δεν θα λείπει το μελτέμι και πάλι που τοπικά θ 'αγγίζει και τα 6 μποφόρ! Κατά τ' άλλα μόνο ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές αραιές νεφώσεις στα ορεινά !
Από τη Δευτέρα ο καιρός θα ξανά χαλάσει ,καθώς οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν αρκετά η θερμοκρασία και πάλι θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια και ορεινότερα τμήματα του νησιού!
Η πιθανότητα για κάποιες ψιχάλες ή βροχούλες στις προαναφερθείσες περιοχές είναι και πάλι υπαρκτή!
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Τρίτη,όμως από κει και μετά και πάλι ο υδράργυρος σταδιακά ανεβαίνει και οι άνεμοι κάπως εξασθενούν!
Θέμα καύσωνα μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο για την Κρήτη δεν πιστεύω να προκύψει . Μη ξεχνάμε ότι μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη και λίγη ζέστη μετά το άκρως δροσερό και ανεμώδες Καλοκαίρι που έχουμε ζήσει έως τώρα ...Είναι άκρως φυσιολογικό φαινόμενο !
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση!! Να περνάτε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου