Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Τα νεότερα για την κακοκαιρία των ερχόμενων ημερών

Όσο κι αν ο κόσμος λαχταρά, για χιόνι χαμηλά κι επειδή οι ερωτήσεις σας είναι πολλές κι η αγωνία σας μεγάλη, έχουμε να σας πούμε τα εξής: Δυστυχώς η διάταξη στην κυκλοφορία των συστημάτων στον Ευρωπαϊκό χάρτη, δεν ευνοεί  γι' αυτό, που προσμένουν οι περισσότεροι! Ο αντικυκλώνας δεν είναι στημένος κατάλληλα, λόγω της παραπάνω απ' όσο θα θέλαμε κινητικότητας στον Ατλαντικό κι έτσι, ενώ δημιουργείται μια άκρως ευνοϊκή κατάσταση στην βορειοανατολική Ευρώπη κατά πάσα πιθανότητα χάνουμε μια πολύ σοβαρή ευκαιρία για χιόνι πολύ πολύ χαμηλά.

Όσοι μας παρακολουθείτε ανελλιπώς και από δω κι από την ομάδας μας στο facebook, θα είστε πλήρως κατατοπισμένοι, από τις ανακοινώσεις μας. Από τις 4 Ιανουαρίου λοιπόν, γράψαμε ότι ο Χειμώνας επιστρέφει μετά τις 12 του μήνα ...

Στην τελευταία μας αναλυτική εκτίμηση, εκτός των άλλων, αναφέρουμε τα παρακάτω ...

Όλα αυτά, δεν τα τονίζουμε τώρα για να παινέψουμε τα γένια μας, απλά πολλοί παρασέρνεστε από διάφορα που γράφονται κι ακούγονται από αλλού κι έτσι, εμείς απλά θέλουμε να είμαστε ξεκαθαρισμένοι απέναντι σας. Μην πείτε μετά, οι Μετεωκρήτες, μιλήσαν για χιόνια χαμηλά!

Πάμε λοιπόν να σας πούμε, ότι και με τα πιο φρέσκα στοιχεία, το διάστημα από τις 15 έως και τις 20 του Γενάρη, θα είναι Χειμωνιάτικο και θα σημειωθούν αξιόλογες βροχές και πολλά χιόνια στα βουνά μας! Από τις 17-20, αναμένονται τα χιόνια να κατέβουν σύμφωνα με τις έως τώρα πιθανότητες:

900+ ...100%

700+ ...90%

500+ ...50%

400+ ...35% (όχι παντού)

Χαμηλότερα δίνουμε μηδαμινά ποσοστά.

Το Σάββατο, θα βγει νέα αναλυτική ενημέρωση! Μείνετε στους Μετεωκρήτες, για σοβαρή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου