Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ : Δείξτε την απαραίτητη προσοχή. Κατά τόπους τη νύχτα έντονα φαινόμενα στα νότια κυρίως

Ήδη από το νομό Χανίων έχουν ξεκινήσει κάποιες βροχές και καταιγίδες, που σταδιακά θα έχουν την τάση να κινηθούν ανατολικότερα! Μέσα στη νύχτα, δείξτε λίγο προσοχή στα νότια κι εσωτερικά διαμερίσματα, του νομού Ρεθύμνου, Ηρακλείου, ίσως και στα νοτιοδυτικότερα του νομού Λασιθίου! Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα!

 Τοπικά θα βρέξει, θα έχουμε κι αστραπόβροντα και στην υπόλοιπη Κρήτη, πλην από τ'ανατολικότερα τμήματα του νομού Λασιθίου.
Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι πρωινές ώρες, θα μας βρουν με διάσπαρτα φαινόμενα στα ανατολικά, σε κάποια εσωτερικά κι ίσως και στα δυτικά-νοτιοδυτικά. Όμως πολύ γρήγορα και μέχρι το μεσημέρι τα όποια φαινόμενα θα περιοριστούν σημαντικά και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν παντού!
Οι άνεμοι νοτιάδες γενικά 3-5 και μόνο τοπικά και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα αύριο το μεσημέρι, θα αγγίζουν και του 27-29°C !
Καλός ο καιρός την Τετάρτη, όπου θα σας ενημερώσουμε εκ νέου, γιατί φαίνεται να μας απασχολούν κάποια τέτοια μέτωπα διαδοχικά, ξεκινώντας από την Πέμπτη, ενώ ακόμα σοβαρότερες βροχές κυρίως με νότια ρεύματα, θα μας απασχολήσουν μετά το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου