Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Τα νεότερα για την ψυχρή εισβολή που μας έρχεται από την Τετάρτη!

Μετά τις λίγες καλές ημέρες που θα τις χαρακτηρίζαμε ως καιρικό διάλειμμα, ο καιρός αλλάζει όπως σας έχουμε ενημερώσει έγκαιρα τη νέα εβδομάδα!
Από την Τρίτη αρχικά με νοτιάδες και λίγες βροχούλες κυρίως στα νότια, οι οποίες την Τετάρτη θα επεκταθούν και θα ενταθούν! Το κύριο πιάτο, το οποίο θα μας το σερβίρει η βόρεια -βορειοανατολική Ευρώπη, με πολύ ψυχρές αέριες μάζες και τα χιόνια να κατεβαίνουν σε χαμηλά υψόμετρα, θα το πάρουμε από τη νύχτα της Τετάρτης προς τα ξημερώματα της Πέμπτης και σίγουρα θα μας απασχολήσει μέχρι και την Παρασκευή! 

Υπάρχουν σενάρια μετά από αυτήν την ψυχρή εισβολή να μας έρθει μία δεύτερη, ακόμα ψυχρότερη αέρια μάζα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όμως αν μιλήσουμε με ποσοστά για τις πιθανότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, έχουμε ως εξής :

Νέα πιο σοβαρή ψυχρή εισβολή από το Σάββατο  20%
Βελτίωση του καιρού κι επιστροφή στις καλές ημέρες 15%
Βροχές και χιόνια ψηλότερα ξανά, μετά την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού το Σάββατο 65%

Πάμε τώρα να δούμε πάλι με ποσοστά, με τα έως τώρα στοιχεία, τις περιοχές που ενδέχεται να δουν χιονοπτώσεις, από τα ξημερώματα της Πέμπτης υψομετρικά :

900μ +  ....100%
800μ +  .....95%
700μ +  .....80%
600μ +  .....75%
500μ +  .....60%
400μ +  .....50%
Από εδώ και κάτω, όπως είναι φυσικό τα ποσοστά μειώνονται κι οι πιθανότητες είναι μικρότερες!

300μ +  .....40%
200μ +  .....20%
100μ +  .....5%
0       +  .....2%
Να πούμε εδώ, ότι σε περίπτωση που καταφέρει και έρθει η νέα πιο ψυχρή αέρια μάζα μετά το Σάββατο, οι πιθανότητες αυξάνονται κατά πολύ, να χιονίσει ακόμα και σε υψόμετρα κάτω των 300ων μέτρων! 
Αύριο Δευτέρα, από εδώ θα ενημερωθείτε εκ νέου με ότι πιο φρέσκο στοιχείο υπάρχει, ενώ την Τρίτη θα βγει αναλυτική πρόγνωση για την εξέλιξη του καιρού, μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

1 σχόλιο:

  1. According to Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 19 KG lighter than us.

    (Just so you know, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "what"...

    CLICK on this link to reveal if this short questionnaire can help you find out your real weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή