Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινές διαθέσεις

Μετά τις βροχές και τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή, ο Ιούνης είπε να μας υπενθυμίσει τις Καλοκαιρινές του διαθέσεις...

Με λίγα λόγια πλην κάποιων τοπικών νεφώσεων και αύριο στα ορεινά και στα εσωτερικά του νομού Ηρακλείου (ίσως και στα νοτιοδυτικότερα του νομού Λασιθίου) και κάποια πιθανότητα εκεί για μεμονωμένες μπόρες δεν θα υπάρξει άλλη παραφωνία στον καιρό του νησιού μας μέχρι και τα μέσα τουλάχιστον της επόμενης εβδομάδας.
Οι θερμοκρασία θα παρουσιάζει μέρα με τη μέρα άνοδο κι έτσι το Σαββατοκύριακο, ο καιρός ενδείκνυται για εξορμήσεις στις όμορφες παραλίες της Κρήτης!
Από Δευτέρα μάλιστα, περιοχές τις νότιας και εσωτερικής Κρήτης θα φλερτάρουν με τους 38-39 ίσως και 40°C !
Να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε ότι τις ηλιόλουστες ημέρες θα τις συνοδεύουν βορειοδυτικοί άνεμοι της τάξεως των 3-5 μποφόρ ( στα ανατολικότερα  και σε κάποιες ευπαθείς περιοχές τις νότιας Κρήτης ακόμα και 6 ).
Για όλα αυτά καθώς και για την πιθανότητα από τις 18-19 του μήνα να επιστρέψουμε στο Φθινοπωρινό σκηνικό των προηγούμενων ημερών, θα ενημερώνεστε καθημερινά, από το πρώτο καιρικό site της Κρήτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου