Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Νέο ρεκόρ επισκέψεων στο meteokrites.gr τον Οκτώβρη! Την Κυριακή 13/11/2016 η χοροεσπερίδα μας.

Παρά την ανομβρία και την βαρετοκαιρία σε γενικές γραμμές που επικράτησαν τον Οκτώβρη, αν εξαιρέσουμε φυσικά τις τελευταίες του ημέρες, στο meteokrites.gr σημειώθηκε νέο ρεκόρ μοναδικών επισκέψεων, σε επίπεδο μήνα!
Αγγίξαμε λοιπόν τα 25.294 μοναδικά κλικ, με έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση για τον καιρό στην Κρήτη, με δουλειά και χωρίς πιασάρικα και εντυπωσιακά θέματα!

(Σημείωση : Aπό τα τέλη Μαΐου αλλάξαμε server, γι αυτό ο πίνακας δεν περιλαμβάνει τους προηγούμενους μήνες).
Σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό! Η αγάπη κι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνουν δύναμη να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο και συνάμα καταλαβαίνουμε ότι οι υποχρεώσεις μας μεγαλώνουν!
Αυτό το μήνα, κλείνουμε 5 χρόνια από την δημιουργία της ομάδας μας, και θα το γιορτάσουμε όπως κάθε χρόνο, ευελπιστώντας μαζί μ' εσάς στο κέντρο Πετούσης στην Αμμουδάρα Ηρακλείου!
Εκεί σας επιφυλλάσουμε πολλές εκπλήξεις! Τιμή εισόδου που περιλαμβάνει πλούσιο μενού και ποτό 15.00 ευρώ (υπάρχει και παιδικό μενού σε χαμηλότερη τιμή)!
Έχουμε και την λαχειοφόρος αγορά! Θα κληρωθούν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων και μία κάμερα Hikvision! Τα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσουμε για νέες προσθήκες στο meteokrites.gr! Όπως  γνωρίζετε στην ομάδα των 30 ατόμων, δουλεύουμε και γενικότερα προσφέρουμε εθελοντικά, άρα η συμβολή σας θα είναι ένα χέρι βοήθειας για μας!

(Φωτογραφία από την περσινή μας εκδήλωση)!
Τηλέφωνα επικοινωνίας για την αγορά λαχνών 6978797371-6971676430-6981042467.
Στείλτε μας email εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου