Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Νέος μετεωρολογικός σταθμός από τους Μετεωκρήτες

Νέος μετεωρολογικός σταθμός  Davis 6250 Vantage Vue εγκαταστάθηκε από την ομάδα μας την Δευτέρα 18/1/2016 στην Ψαρή φοράδα μια άκρως ενδιαφέρουσα περιοχή ......που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά παραθαλάσσια του νομού Ηρακλείου!

Η χρηματοδότηση του σταθμού έγινε από κατοίκους της περιοχής και από τον πολιτιστικό σύλλογο Άρβης με την ενεργή συμπαράσταση του γραφείου πολιτικής προστασίας του δήμου της Βιάννου. Την ευθύνη για την σωστή λειτουργία του και την συντήρησή του, την έχουν αναλάβει οι Μετεωκρήτες!
Σύντομα στο σημείο, θα τοποθετηθεί και κάμερα με σκοπό να βλέπετε, μέσα από την συγκεντρωτική μας σελίδα, τις live καιρικές συνθήκες που επικρατούν!

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να τοποθετήσει άλλους τέσσερις μετεωρολογικούς σταθμούς με κάμερα σε σημεία με μεγάλο καιρικό ενδιαφέρον!
Στην προσπάθειά μας αυτή, να φτιάξουμε δηλαδή ένα δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών και καμερών, πέραν των καιρικών δεδομένων και στατιστικών που μας αφορούν άμεσα, έμμεσα επιδεικνύεται και ο κάθε τόπος, η κάθε περιοχή και το κάθε πανέμορφο χωριό του νησιού μας, γι αυτό ζητάμε την οικονομική συμβολή από τοπικές κοινωνίες, και πολιτιστικούς συλλόγους. Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας!  



(Φωτογραφίες Νιχάς Αναστάσιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου