Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Λίγα πράγματα μέχρι την Παρασκευή ...Από εκεί και μετά;

Όλοι σίγουρα, θα περιμένετε μια ανακοίνωση, ένα άρθρο, να μιλάει για σοβαρή αλλαγή του καιρού, να μιλάει για σοβαρές βροχές, που τόσο τις έχει ανάγκη το νησί μας!
Δυστυχώς εξετάζοντας και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι τέτοιο, αφού τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή κάτι άξιο λόγου, δεν προβλέπετε!

Παρ' όλα αυτά από αύριο Τρίτη πρόσκαιρα και παροδικά τα σύννεφα θα πυκνώνουν λίγο περισσότερο στα βόρεια του νησιού, από την Τετάρτη και στα υπόλοιπα διαμερίσματα και δεν αποκλείονται τοπικού χαρακτήρα ασθενή φαινόμενα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αυτά ίσως είναι κάπως περισσότερα και λίγο πιο αξιόλογα πολύ τοπικά όμως!
Όσο δυτικότερα κι εσωτερικότερα βρισκόμαστε στο νησί, τόσο η πιθανότητα να δούμε κάποια μπόρα αυξάνεται.

Η θερμοκρασία από την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ οι άνεμοι θα διατηρηθούν Β-ΒΔ σε γενικές γραμμές 3-5 μποφόρ (τοπικά 6). 
Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο προς το παρόν, απλά να σας αναφέρουμε ότι το Σαββατοκύριακο τα καιρικά μοντέλα μας δείχνουν μια αρκετά σοβαρή διαταραχή να κινείτε προς την νοτιοανατολική Μεσόγειο! Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν μπορεί να επηρεάσει στο βαθμό τουλάχιστον που θέλουμε το νησί μας... 
Από εδώ κι από την ομάδα μας στο facebook Μετεωκρητες, θα σας ενημερώσουμε σύντομα για οποιαδήποτε εξέλιξη, όπως κάνουμε ανελλιπώς τόσα χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου